Reproducir vídeo

Jotes + samplers + guitarres + dansa contemporània

Sònia Gómez · Astrio · Ramon Balagué · Pau Puig · Carme Balagué

PRÒXIMES ACTUACIONS

"Genial, contundent, de joc de mans en què es vol compartir el truc".
"És un preciós i arriscat espectacle de mestissatge artístic i temporal. Un projecte coherent, autèntic, lúdic, sofisticat, original, innovador, que va a l’essència i que per això arriba a l’espectador". 
"A VORE ha entrat a escena fulgurantment com un espectacle absolutament transversal on es barregen la jota tradicional, la musica electrònica i la dansa contemporània".

A VORE

És un espectable de “tradificció” que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà: música electrònica i dansa contemporània vs. jotes, cants de llaurar, dolçaina i una balladora que sembla arribada del passat. Un espectacle arriscat, vitalista i divertit, en un anar al passat i al present contínuament. Una reflexió profunda sobre la identidad contemporània i que passeja pels límits del què es considera “modern” i “tradicional”. 

Com deia J.V. Foix “m’exalta el nou, i m’enamora el vell”. Un malabarisme conceptual construït a partir la creativitat performativa de SÒNIA GÓMEZ, el llibre de Joan Moreira ‘Del Folklore Tortosí‘, cants i melodies restaurades per RAMON BALAGUÉ, la dolçaina polivalent de PAU PUIG, els moviments tradicionals de CARME BALAGUÉ i la contundència i improvisació dels ASTRIO.

Coproduït per: