Jotes + samplers + guitarres + AIXADES + dansa contemporània

"Genial, contundent, de joc de mans en què es vol compartir el truc".
“La mena d’espectacle que enfronta tradició, deliri i estridència que entraria igual de bé al Sónar, a la Fira de la Mediterrània, a la Festa del Mercat d’Amposta o en una discoteca valenciana a les set del matí.”. 
"És un preciós i arriscat espectacle de mestissatge artístic i temporal. Un projecte coherent, autèntic, lúdic, sofisticat, original, innovador, que va a l’essència i que per això arriba a l’espectador". 
"A VORE ha entrat a escena fulgurantment com un espectacle absolutament transversal on es barregen la jota tradicional, la musica electrònica i la dansa contemporània".

A VORE

És un espectable de “tradificció” que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà: música electrònica i dansa contemporània vs. jotes, cants de llaurar, dolçaina i una balladora que sembla arribada del passat. Un espectacle arriscat, vitalista i divertit, en un anar al passat i al present contínuament. Una reflexió profunda sobre la identidad contemporània i que passeja pels límits del què es considera “modern” i “tradicional”. 

Com deia J.V. Foix “m’exalta el nou, i m’enamora el vell”. Un malabarisme conceptual construït a partir la creativitat performativa de SÒNIA GÓMEZ, el llibre de Joan Moreira ‘Del Folklore Tortosí‘, cants i melodies restaurades per RAMON BALAGUÉ, la dolçaina polivalent de PAU PUIG, els moviments tradicionals de CARME BALAGUÉ i la contundència i improvisació dels ASTRIO.

ACTUACIONS RECENTS:

Teatre Kursaal. Fira Mediterrània

L’Auditori de Barcelona

Mercat de les Flors de Barcelona

Sâlmon Festival. Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Barcelona

Festival Ésdansa. Les preses

Teatre Cirvianum. Torelló

Teatre Auditori Felip Pedrell. Tortosa

Nit dels Museus de Barcelona. Museu Etnològic

Fira de Calella

Festival Terrer. Falset

Teatre Foment. Juneda

El Convent de les Arts. Alcover

Teatre Coliseum. Gandesa

CaixaFòrum. Barcelona

Teatre l’Artesà. Prat de Llobregat

Eufònic 2019. Sant Carles de la Ràpita

FiraTàrrega. Tàrrega

Coproduït per: